Nejnovější recenze ze sekce Ostatní kosmetické pomůcky
vyborna spoluprace
Credo Solingen Duosoft pilník na nohy Pop Art oranžový
Přidáno: 2. července 2024
(naposledy upraveno 4. července 2024)
Zakoupeno v PROFI-PEDIKURA.cz
- Pilníky nepoužitelné, byly vráceny peníze, děkujeme
Plastové pilníky, ke kterým byly přiloženy samolepící brusné papírky neměly po odtržení lepící stranu. Po vyfocení vadného výrobku nám byly vráceny za tyto kazové dva pilníky peníze, moc děkujeme. Ještě jsme zde kupovali dva jiné typy pilníků, ty byly v pořádku.
Klasika.
Splňuje.
super na cestování
- Prostě dobrá konjaková houbička :)
- Skvělâ
Jsem spokojená z touto odsávačkou na domácí použití stačí
- Poměr cena kvalita je velmi dobrý
- Pod maskou je opravdu tma
- Zapínání trochu krátké, rozhodně není pro nošení na delší dobu, spíše do autobusu
- Pod nosem trochu prosvítá
- Japonská exfoliační houbička je úžasná ,krásně promasíruje pokožku těla.
Kosmetická čelenka je dostatečně dlouhá. Díky suchému zipu můžu zvolit její upevnění kolem hlavy, aby to pro mě bylo komfortni. Materiál příjemný, její údržba bude jednoduchá.
Perfektní pomůcka k úkludu i jiným právem v domáctnosti. Už si to bez Vala Clean vůbec neumím představit.
Vypadá jako oapír, ale netrhá se, saje, má dobře perforované jednotlivé kusy v roly.
- pěkné čisté zpracování, jednoduché čištění, barva, která ladí mému oku o koupelně, dá se pověsit na pristavku a být tak stále po ruce, a ta cena, no nekup to....
cena, barva, kvalita zpracování, funkčnost, možnost zavěšení, za hu cenu, skvělá volba pro každého , běžná pedikúra po sprše či vaně
Nakupují pravidelně, jsem spokojená
- Doporučuji
Maximální spokojenost s touto vanou.
Velice kvalitní obchod a zboží také kvalitní.Jsem já i moje dcera velice spokojeni.Objednáváme už pokolikáté.A určitě budeme dále.Za nás určitě všem doporučuji.
- Kvalitní malé nůžky.
- Hezký design.
Dobré kvalitní nůžky do domácnosti i na přesné stříhání látek. Doporučuji
❤️
- Šikovné držátko
- Je to spíš takové šmrdlání do prázdna, moc nebere.
- Mohl by mít ergonomičtější úchop
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »